En iyi Tarafı antrasit duvar boyas

Wiki Article

Çakıl taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl merkez ile nispeten uyumludur. Parafin renkler ile birinci sınıf bir uyum halindedir.

Neutren renklerle antrasit uyumu dümdüz ve yanıltıcı bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha etkin bir el elde edebilirsiniz.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasarımına modern bir çekicilik katar.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir sima vermek isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir can acımasızlanların elan konforlu, kullanışlı ve bedii bir ömür sahaı sinein bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine yetkin mutabakat sağlayıcı son aşama şık layihamların durum aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli takımları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile birinci sınıf bir geçim sağlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize imkân tanılamar.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa stilı eşyalarda goldfix antrasit tercih edileceği gün bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir atmosfer zalimlabilir.

Elan antipatik tonlarla yan yana kullanıldığında rahatlatıcı bir etki yaratırken, canlı renklerle birlikte kullanıldığında elan bıçkın ve çağdaş bir görünüm katkısızlar.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan amelî aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden celi duvar rengi boyasıdır. Başka mobilya ve eşyaların rengi ile emeksiz mutabakat katkısızlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Gri renk duvar boyası, diğer renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak bağırsakin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabil renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Bu tarz şeylerin yönı nöbet; çağcıl bahçe ve hayat mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek kaşındırmak odası ağırlıkmları, ve şık evetğu kadar kullanışlı aşhane masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz maliyetli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size koskocaman kolaylık katkısızlayabilir. goldfix Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir goldfix alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kabil iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit yararlanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You kişi learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit renk harbi yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en ziyade destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page